Nieuw: Edwines School van start met WSET Level 3

LOGO EDWINES SCHOOL BLUE

“Ambitieus in wijneducatie… kies voor uitdaging én verdieping bij Edwines School”.

De nieuwe Edwines School, van Edwin Raben, gaat in het najaar 2018 van start met de wijnopleiding WSET level 3 Award in Wines.

Voor wie?

Het WSET Level 3 Award in Wines is dé opleiding op gevorderd niveau, bestemd voor professionals uit de wijnsector en horeca zoals sommeliers, winkeliers, horecamedewerkers, wijn-bloggers, koks met wijnpassie en enthousiaste wijnliefhebbers.

Wat leert u?

Het WSET Level 3 Award in Wines biedt iedereen die zich verder wil verdiepen in de wereld van wijn een gedetailleerd inzicht in de factoren die stijl, kwaliteit en prijs beïnvloeden. Deze opleiding geeft meer verdieping in de onderwerpen die aan bod komen in niveau 2. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een gedetailleerde systematische proefmethode. Na afronding bent u in staat wijnen correct te beoordelen en uw inzicht in wijn te gebruiken om betrouwbare wijnaanbevelingen te doen.

Over Edwines School

Onlangs is de Edwines School officieel als opleider erkend door de wereldwijd vermaarde opleider Wines & Spirits Education Trust (WSET) in Londen. Onder de Edwines School kunnen de Levels 1, 2 & 3 in Wines gevolgd worden alsmede Level 2 in Spirits (enkel in het Engels). Edwin Raben voegt met deze school een nieuwe telg toe aan zijn bedrijf Edwines.

Meer informatie of direct aanmelden

De aparte website van Edwines School is op dit moment in ontwikkeling. Hieronder treft u alvast meer informatie aan over de inhoud van de opleiding en kunt u zich ook direct inschrijven.

Cursus WSET Level 3 Award in Wines Aanvraagformulier

Heeft u nog vragen over de opleiding? Neem dan contact op via mail@edwines.com of telefoon 06-25091108.

Graag tot ziens op Edwines School


2 reacties op “Nieuw: Edwines School van start met WSET Level 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>